zaterdag 25 juni 2011

25 - Zoektocht naar Mary-Anne Goossens nu bij ruïnes van Frigiliana

Frigiliana speerpunt in zoektocht

De zoektocht naar de verdwenen Mary-Anne Goossens (48) uit Stamproy concentreert zich momenteel op Frigiliana (foto). Daar wordt vanmorgen het pad naar en de omgeving van de ruïnes boven Frigiliana uitgekamd. De speurtocht van gisteravond door een Nederlandse gids en specialist rond het wandelpad langs de rivier (tussen Frigiliana en Nerja) leverde niets op.
Nieuwe feiten zijn er op dit moment niet te melden. De Nederlandse ambassade heeft gisteren contact gezocht met alle ziekenhuizen, mortuaria en zelfs gevangenissen in het brede gebied tussen Ronda en Granada, maar daar bleek de afgelopen week niemand te zijn binnengebracht die aan de beschrijving van Mary-Anne Goossens voldoet.
Gisteren zijn meerdere familieleden en vrienden van de vrouw ingevlogen, die vandaag samen met lokaal woonachtige Nederlanders verder zoeken. De Guardia Civil gaat inmiddels uit van een misdrijf, zo werd de hotelkamer uitgebreid onderzocht op sporen door forensische specialisten. Ook zijn eenheden van de Guardia actief met gerichte zoekacties. Op de Spaanse nationale en regionale televisie werden gisteren uitgebreide opsporingsberichten getoond en werd gevraagd om tips en hulp.

bron: www.nerjanieuws.nl
Mary-Anne Goossens

2 opmerkingen:

  1. Dit soort vermissingen moet de politie altijd als een misdrijf behandelen omdat er anders teveel tijd over heengaat en sporen verloren gaan. Laten we hopen dat ze snel wordt gevonden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat de politie in Spanje dit pas na een week als misdrijf ziet!!!!
    Laten we hopen dat het alsnog goed afloopt!!!!
    We denken aan Fritz, Jantje en al hun vrienden en familie!

    BeantwoordenVerwijderen